Indonesie Groeps- en individuele rondreizen


Djoser Reizen

Djoser organiseert groepsreizen met een actief en avontuurlijk karakter. De reizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen en die graag wat meer ziet van de cultuur en natuur dan alleen de gebaande paden.
Je combineert de voordelen van een groepsreis (vervoer, accommodatie, reisbegeleiding en de belangrijkste excursies zijn goed geregeld) maar daarnaast heb je veel individuele vrijheid.

De rondreizen die Djoser naar Indonesië aanbiedt combineren de belangrijkste van de duizenden eilanden van de archipel: Sumatra, Java, Bali, Lombok, de kleine Sunda Eilanden en Sulawesi. Bezoek de boeddhistische tempel Borobodur en het gezellige Yogjakarta op Java. Reis langs de beroemde rijstterrassen van Bali of maak kennis met de traditionele culturen op Sumatra. Met Djoser Junior kun je met de kinderen Java & Bali verkennen. Met Djoser Wandel & Fiets bezoek je Bali & Lombok.

Een reis over de drie eilanden van de Indonesische archipel Java, Bali en Lombok. Op Java bezoek je onder andere de koloniale hoofdstad Jakarta, de botanische tuin in Bogor, de beroemde Borobudur bij Yogyakarta, de mooie uitzichten op het Dieng-plateau en enkele historische steden, zoals Semerang en Blitar. Op Bali kun je ontspannen in Lovina Beach, dolfijnen spotten en snorkelen op de koraalriffen. In Ubud, het culturele hart van Bali, zijn diverse uitstapjes mogelijk. Wandelend, fietsend, per brommer of per auto is het mogelijk de bekendste tempels en indrukwekkendste rijstterrassen in de omgeving te bezoeken. Je kunt ervoor kiezen om je rondreis te eindigen op de paradijselijke Gili-eilanden voor de kust van Lombok.

Djoser Reizen IndonesieDe Jong Intra Rondreis Indonesie

In heel Azië zul je met open armen en een glimlach verwelkomd worden, maar in Indonesië zul je zich werkelijk welkom voelen. Ontdek Indonesië nu tijdens één van de prachtige verre reizen van de Jong Intra Vakanties.
Indonesië is een veelzijdig en uitgestrekt land waar je prima met een reisgroep doorheen kunt reizen. Niet alleen bouw je een vriendschap op met de groep waarmee je reist, ook met het land en de plaatselijke bevolking zullen voor een zeer aangenaam verblijf zorgen. Daarnaast kun je ervoor kiezen de groepsrondreis af te sluiten middels een strandverlening van jouw keuze. Bij De Jong Intra heb je de keuze uit verschillende badplaatsen op Bali met elk een eigen karakter.
De Jong Intra biedt groepsrondreizen, Individuele reizen Indonesië, Strandvakanties Bali en reis naar Indonesië die geheel naar jouw wens wordt samengesteld.

DeJongIntra IndonesieKoningaap Reizen Indonesie

Koning Aap Reizen biedt groepsreizen en individuele reizen, stuk voor stuk samengesteld door landenspecialisten: ervaren reizigers met een passie voor "hun" land. Koning Aap Reizen organiseert reizen die een eerste introductie zijn in een land, maar ook reizen voor mensen die een land beter willen leren kennen en speciale reizen met een thema of georganiseerd rondom een speciaal festival.


Op de rondreis bezoek je culturele bezienswaardigheden, beklim je een vulkaan en kun je wandelen en fietsen tussen de imposante rijstterrassen. Je bezoekt de bekendste eilanden en overnacht in kleinschalige, sfeervolle accommodaties. Sumatra met zijn oneindige oerwouden en traditionele dorpen, Java met zijn spectaculaire vulkanen en prachtige tempelcomplexen en Bali met zijn geheel eigen cultuur en adembenemende rijstterrassen.
Of ontdek het authentiek, minder bereisd deel van Indonesië, namelijk de Sunda Eilanden of Nusa Tenggara. Tijdens je verblijf op Flores, Komodo, Sumbawa, Lombok en Bali maak je kennis met de mooiste en in cultureel opzicht rijkste gebieden van Indonesië. Daarnaast kun je genieten van de diverse stranden en maak je op deze Indonesië rondreis een tweedaagse boottocht waarbij je op zoek gaat naar komodovaranen.
Of onderneem een Indonesië familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar naar de twee bekendste eilanden Java en Bali.

Koningaap IndonesieRiksja Travel Rondreizen Indonesie

De rondreizen van Riksja Travel zijn individuele rondreizen die worden gecreëerd door korte reisprogramma's (bouwstenen) met elkaar te combineren. Bij het samenstellen van de Indonesië rondreizen is gekeken naar de geografische ligging en naar de opbouw van activiteiten. Verder is voor de Indonesië rondreizen zoveel mogelijk geprobeerd de leukste accommodaties te selecteren. Je slaapt voornamelijk in smaakvolle cottages of huisjes met exotische tuinen en op Bali zijn er vaak buitenbadkamers met beelden. Je excursies zijn inclusief.

Bij Riksja Travel kun je zelf jouw reis met de bouwstenen samenstellen voor jouw familie, gezin of eigen gekozen reisgezelschap. Een bouwsteen bestaat uit kleinschalige en knusse overnachtingen en een excursie en duurt meestal 3 of 4 dagen. Ter plaatse ben je gegarandeerd van een lokale gids voor je fietstocht door de rijstvelden, je wandeling naar de waterpaleizen of een traditionele kookcursus. Je overnacht in de sfeer van het land, bijvoorveeld in een echt zadelhuis op Sulawesi, sfeervolle cottages met buitenbadkamers op Bali, of een landhuis in het authentieke Java.


RiksjaTravel IndonesieSawadee Reizen Indonesie

Al 25 jaar specialiseert Sawadee zich in actieve en avontuurlijke groepsreizen. Sawadee combineert het gemak van een groepsreis met de vrijheid van individueel reizen. Reizen met Sawadee betekent reizen met veel individuele vrijheid in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding langs bijzondere en uitgebalanceerde routes. Tijdens de reizen wordt verder gegaan dan alleen de bekende hoogtepunten. Juist de minder ontdekte gebieden zijn vaak het meest interessant. Er wordt gereisd met bezieling en respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking met haar gebruiken.

Java en Bali zijn de ideale eilanden voor een actieve rondreis. Tijdens de reis beklimmen we een vulkaan, fietsen we door rijstvelden, en bezoeken we tempels en paleizen. Op de Bromovulkaan beleef je een spectaculaire zonsopkomst.
Naast de bekende hoogtepunten bezoeken we ook de niet-toeristische binnenlanden van Java en verblijven tussen de koffieplantages. Op Bali kun je snorkelen in de azuurblauwe zee en duiken tussen duizenden gekleurde vissen, en misschien zie je wel dolfijnen!
Dit is een zeer afwisselende reis voor diegenen die naast de bekende hoogtepunten kennis wil maken met het dagelijkse leven op Java en Bali. Je kunt de reis zo zwaar maken als je zelf wilt omdat vrijwel alle activiteiten optioneel zijn.


Sawadee IndonesieShoestring Reizen Indonesie

Actieve rondreizen met optimale vrijheid - vol afwisseling - intens genieten op een afgelegen strandje - lekker stappen in een exotische metropool - een spannende tocht door de jungle - en nog veel meer!
Shoestring.nl biedt verre groepsrondreizen aan op basis van het vijheid-blijheid principe. Ze laten hun reizigers zoveel mogelijk de vrijheid om te gaan en staan waar ze willen op onze reizen maar zorgen er natuurlijk voor dat de reis gladjes verloopt.
Shoestring biedt kwalitatief uitstekende reizen voor zeer concurrerende prijzen. Ze vliegen met goede luchtvaartmaatschappijen en bieden prachtige, perfect uitgebalanceerde routes met sfeervolle accommodaties en prima transport. Ook dit jaar biedt Shoestring een groot aantal voordelige excursiepakketten aan, die je vooraf in Nederland kunt boeken. Lekker makkelijk zonder de organisatorische rompslomp ter plaatse!
Deelnemers aan de reizen van Shoestring zijn actief en avontuurlijk ingesteld, van alle leeftijden, kunnen intens genieten van verre landen en culturen en beschikken bovendien over een flinke dosis flexibiliteit en humor.
Tijdens de gevarieerde rondreizen van Shoestring door Sumatra Java, Bali en/of Lombok maak je kennis met rokende vulkanen, tropische vegetatie en parelwitte stranden, maar je kunt ook genieten van het Aziatische stadsleven, indrukwekkende tempels en paleizen, van dans en muziek en vooral ook van de vriendelijke, kleurrijke bevolking en de smakelijke Indonesische keuken.


Shoestring IndonesieSRC Reizen Indonesie

Indonesie telt honderden eilanden, die als een lint in de Indische Oceaan liggen. Elk eiland is een wereld apart, met eigen gebruiken, kleding, architectuur en dialecten. Het prachtige Sumatra is een van de grootste eilanden van de Indonesische archipel. De regenwouden zijn het decor van een rijke planten- en dierenwereld. U vindt er orang-oetans, olifanten, Sumatraanse tijgers en neushoorns.
Java, onderdeel van de gordel van smaragd, herbergt eeuwenoude tempelcomplexen, zoals de indrukwekkende Borodudur, en schitterende terrasvormige rijstvelden, de sawa's. Ook vind je op Java overblijfselen van de Nederlandse koloniale periode. Op Bali geven de hindoeistische godsdienst en de tempels weer een andere kijk op de culturele verscheidenheid van Indonesie. Met de prachtige witte stranden, de kleurrijke hindoecultuur en de tropische regenwouden is dit een vakantieparadijs!
De Kleine Sunda-eilanden zijn nog relatief onontdekt, waardoor je hier ongestoord kunt genieten! De vriendelijke bewoners laten je met trots hun tradities zien. Op eiland Flores wordt, dat gedomineerd wordt door vulkanen, vind je de mooiste witte stranden, koraalriffen en een prachtige flora en fauna. Op Lombok geniet je van voldoende rust, cultuur en natuur!
Kortom, Indonesie biedt voor elke vakantiegangers iets bijzonders! Laat je inspireren door de bijzondere bezienswaardigheden en lees de handige tips van onze reisleiders over lokale feestdagen, de Indonesische keuken en de beste reistijd om jouw vakantie te plannen. En ga vervolgens genieten van de gordel van smaragd!


SRC reizen IndonesieTui Reizen Sumatra, Java, Bali

Indonesië, archipel van uitersten in Zuidoost-Azië. De omvangrijkste oerwouden, hoogste bergen, actiefste vulkanen, grootste hoeveelheid eilanden, witste stranden, zwartste stranden, groenste sawahs, meeste tempels, grootste verscheidenheid van minderheden, meeste verschillende talen, fascinerendste cultuur en de grootste Moslim bevolking.
Van de ruim 5000 meter hoge Puncak Jaya naar de tropische stranden van Bali. Via de Bataks in Sumatra, de Torajas in Sulawesi naar de Dayaks in Kalimantan. Van de Indische Oceaan naar de Pacific. In geen enkel ander land tref je een meer imponerende mix van geografische, tropische en culturele afwisseling dan hier.
Geniet, en laat je meevoeren in het dagelijkse leven van de immer vriendelijke en gastvrije bevolking. Tradities, tempels en cultuur staan centraal op Java en op Bali kun je genieten van de witte stranden en azuurblauwe zee, lekker wegdromen van alle indrukken die je hebt opgedaan tijdens deze zeer afwisselende rondreis met Tui Reizen.
Selamat Datang in de Republik Indonesia.


Tui Rondreizen Indonesie