Bali vakantie en rondreizenTui Reizen Bali

Tui biedt jou de meest fascinerende vakantiebestemmingen in verre landen. Voor elke vakantieganger heeft Tui wat wils. Van de zonnigste stranden, de meest fascinerende plekken van het land, fantastische appartementen en de mooiste hotels. Boek snel, want vakantie vieren doe je met Tui.

Voor de echte zon- en strandliefhebber heeft Tui hier een overzicht van de vele mooie strandbestemmingen op Bali. Waar je deze zomer ook lekker wilt gaan genieten: je vindt het via Tui. Van voordelige appartementen tot super-de-luxe Golden Label hotels. Van heerlijk lui tot lekker actief, maar altijd superscherp geprijsd en met alle mogelijke zorg geselecteerd.

Tui Reizen Bali IndonesieDe Jong Intra Vakanties Bali

Op zoek naar een onvergetelijke vakantie in Bali? Dit fascinerende eiland van Indonesie staat garant voor een fantastische belevenis. Volledig verzorgde groepsreizen geven jou de mogelijkheid onder begeleiding van Nederlandssprekende lokale gidsen dit intrigerende eiland te ontdekken en beleven.
Wil je liever op privê-basis het eiland verkennen dan heb je op Bali de mogelijkheid een auto met chauffeur en gids te huren. Je bent geheel vrij om te gaan en staan waar je wilt en jouw eigen tempo en bestemmingen te bepalen. Ook heeft De Jong Intra vele mogelijkheden voor kortere en langere privê-rondreizen over Bali.
Ben je meer het strandtype, dan kun je kiezen uit een gevarieerd aanbod aan strandhotels op Bali. Bovendien heeft De Jong Intra voor jou reeds kant-en-klare 10- en 17- daagse strandpakketten samengesteld, waarbij vluchten en transfers zijn inbegrepen.
Jouw eigen luxe villa aan het strand met privê-zwembad? Snorkelen of duiken op Bali?
Ook overwinteren in Bali behoort tot de mogelijkheden. Speciaal geselecteerde hotels bieden een aantrekkelijke korting en zijn uitermate geschikt voor een langer verblijf op Bali.
De Jong Intra heeft jouw vakantie goed geregeld, zodat je kunt genieten van een zorgeloze vakantie.


De jong Intra Bali